Een verpleegkundige die ziet dat
oprechte verbinding het verschil maakt.

(24 tot 28 uur per week, máár bespreekbaar.)

Zo op het eerste gezicht lijken zorginstellingen allemaal hetzelfde. De zorg wordt volgens een bepaald protocol verleend. De medische achtergronden zijn dezelfde. En ook de salarissen en de arbeidsvoorwaarden zijn overal bijna hetzelfde.
Maar niets is minder waar. Zorginstellingen zijn allemaal verschillend. Net zoals geen enkele verpleegkundige hetzelfde is.
Als jij de verpleegkundige bent die we zoeken, kun je bij ons, bij Het Gasthuis in Millingen aan de Rijn, een wereld van verschil maken. We zijn een kleinschalige, maar zeer vooruitstrevende ouderenzorgorganisatie. Bij ons krijg je kansen die je elders niet snel vindt. Kun je jezelf maximaal ontwikkelen met het leveren van de best mogelijke zorg én ideeën over verbetering of vernieuwing. Want omgekeerd geldt het ook: wij willen ons ook ontwikkelen door jou.

We geloven in wérkelijke aandacht.
Zorg bestaat volgens ons niet alleen uit de noodzakelijke verzorging en de juiste medische ondersteuning. Die moet natuurlijk van kwalitatief topniveau zijn en dat is waar Het Gasthuis absoluut voor staat. Maar wérkelijke aandacht maakt het leven van onze bewoners mooier. Het zorgt ervoor dat elke dag weer een fijne dag wordt. Niet alleen voor onze bewoners, maar ook voor jezelf én voor je zorgteam, waarvoor jij als een coach én (bij afwezigheid van de Manager Zorg) als aanspreekpunt fungeert. En: werkelijke aandacht leidt tot oprechte verbindingen. En dat zorgt voor een wereld van verschil.

Als jij jezelf helemaal geeft, krijg je enorm veel terug.
Er ligt hier een prachtbaan op je te wachten, waarmee je enorm veel kunt bereiken. Voor de bewoners, voor je team en voor jezelf. Voor 24 to 28 uur per week. Met álle mogelijke ruimte voor je eigen ideeën en inzichten. En volgens de CAO-VVT.
Meer informatie? Bel Ronald Gort, Manager Zorg, op telefoonnummer (0481) 43 16 44. Of mail je sollicitatie meteen aan: e.eldering@gasthuismillingen.nl.

Je dénkt dat het niet kan. Maar het kan wél.

Print Friendly, PDF & Email