Een verzorgende die automatisch
zorg en welzijn combineert.

(gemiddeld 28 tot 32 uur per week waarvan 12 uur welzijn.)

Heb jij passie voor het creëren van een fijne dag voor onze bewoners?
Heb jij bruisende en vernieuwende ideeën voor welzijnsactiviteiten voor onze bewoners?
Dan hebben wij een plek voor jou in ons team Welzijn!


Wat ga je doen?
Als verzorgende geef je onze bewoners aandacht en zorg, waarbij welzijn al een vanzelfsprekend onderdeel is. Maar daarnaast krijg je wekelijks 12 uur als Welzijnsbegeleider, deze uren kunnen in de loop van de tijd worden uitgebreid.
Als Welzijnsbegeleider heb je een open, onbevangen en deskundige blik en geef jij onze bewoners de ruimte om te onderzoeken waar zij behoefte aan hebben. Samen met de cliënt bedenk jij manieren om hun welbevinden en plezier te vergroten. Zodra jij weet waar de wensen van onze bewoners liggen, vertaal je deze in acties. Je organiseert en begeleidt bijvoorbeeld groeps- en/of individuele activiteiten.

Een sprankelende daginvulling zoals de bewoner dat wil, is voor jou vanzelfsprekend. Jij adviseert en ondersteunt collega’s bij het borgen en uitvoeren van deze cliëntgestuurde invulling van de dag/avond en weekend. Daarnaast ben je als lid van het welzijnsteam mede verantwoordelijk voor werving, aansturing en inplannen van vrijwilligers en het (mede) opstellen van het vrijwilligersbeleid.

Samen met de andere welzijnbegeleiders, zorgmedewerkers en vrijwilligers bezorg jij onze bewoners een fijne dag!

Wat breng jij mee om deze functie goed uit te voeren?
Jij weet welke welzijnsactiviteiten aansluiten bij de (individuele) behoefte en wensen van de cliënt(en). Voor jou is vanzelfsprekend dat welzijnsactiviteiten op groeps- en clientniveau worden uitgevoerd, je regelt net zo makkelijk een themaweek als een spontaan ritje in onze bus naar het ouderlijk huis bijvoorbeeld.

Je beschikt over een diploma Verzorgende of gelijkwaardig en je hebt relevante ervaring binnen een zorg- en/of oudereninstelling. Je hebt humor, een positieve instelling en je bent daadkrachtig en vindingrijk. Je vindt het leuk om in een collegiaal team ideeën in te brengen en samen te werken met de zorgteams.

Wat bieden wij?
Een boeiende functie met veel ruimte voor eigen inbreng voor 28 uur per week. De functie van Verzorgende is is ingedeeld in FWG 35, de functie van Welzijnsbegeleider is ingedeeld in FWG 45. Beiden conform CAO VVT. Een "Verklaring Omtrent Gedrag" (VOG) is verplicht.

Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met Ronald Gort, Manager Zorg, telefoon: 0481 – 43 16 44. Je schriftelijke motivatie kun je tot uiterlijk 15 februari 2021, via de mail, richten aan Ester Eldering: e.eldering@gasthuismillingen.nl.
Je dénkt dat het niet kan. Maar het kan wél.

Print Friendly, PDF & Email