Dagopvang en dagbesteding/inloop

Dagopvang
Voor bepaalde cliënten met psychogeriatrische problematiek die in het Gasthuis wonen, is de dagopvang beschikbaar op de afdeling Klein Millingen van het Gasthuis. Het doel van dagopvang is om cliënten zo lang mogelijk in hun vertrouwde omgeving te laten wonen, voor de ontmoeting en voor de gezelligheid. Op Klein Millingen wordt speciale aandacht besteed aan cliënten die ondersteuning nodig hebben. Er worden individuele en groepsactiviteiten gedaan, zoals een gezelschapsspel, koffie en thee drinken, praten over de dagelijkse bezigheden, creatief bezig zijn, geheugentraining. Hiervoor is een indicatie van het WMO nodig.

Dagbesteding/Inloop
Dagbesteding/Inloop is bedoeld voor ouderen ter ondersteuning van het zelfstandig thuiswonen en/of als ontlasting van de mantelzorger. U kunt op werkdagen voor één of meerdere dagdelen deelnemen aan individuele of groepsactiviteiten om structuur te geven aan uw dag en zijn gericht op het stimuleren en het behoud van mobiliteit, geheugentraining en zelfredzaamheid. Een indicatie is niet nodig. Er zijn geen kosten verbonden aan de activiteiten en ook de koffie of thee is gratis.

U bent altijd welkom om de sfeer te proeven in het Gasthuis en wat wij voor u kunnen betekenen. Hiervoor kunt u een afspraak maken via ons telefoonnummer 0481 – 431644.

Print Friendly, PDF & Email