Servicevoorzieningen

In 2018 heeft Het Gasthuis een complete metamorfose ondergaan. Niet alleen de appartementen van de bewoners werden grondig aangepakt maar ook de algemene ruimtes zoals de Gasterij en een aantal ruimtes die sfeervol ingericht werden voor het gemak van onze bewoners.

Kapsalon Stralend Haar
Het Gasthuis heeft een eigen kapsalon, ingericht en gerund door Femke Verdaasdonk. De kapsalon ligt vlak bij de ingang van Het Gasthuis en bewoners kunnen hier, op afspraak, hun haar laten verzorgen.

Wellnesspraktijk Hartverwarmend
Professionele wellnesszorg voor de bewoners van het Gasthuis en gespecialiseerde voetzorg voor iedereen uit de regio met een medische indicatie vindt u in de wellnesspraktijk van Natalie Raaijmakers. Voor meer informatie:  https://www.wellnesspraktijk-hartverwarmend.nl/

Atelier Mimi
Een winkeltje voor DITJES & DATJES, gezellige snuisterijen zoals een kaartje, een cadeautje, hobbymateriaal, iets lekkers of een bloemetje.
Openingstijden
Dinsdag en donderdag van 10.00 tot 12.00 uur
Vrijdag van 14.00 tot 16.00 uur

Buiten deze tijden iets nodig? Dan kunt u altijd contact opnemen met Mimi via 06-26370559 of ateliermimi@kpnmail.nl

Go Slow, het winkeltje van Albert Heijn
Bij de hoofdingang is een mini Albert Heijn ingericht, compleet met winkelmandjes, een vitrine voor gekoelde etenswaren en stellingen. De Albert Heijn-formule 'to go' is speciaal aangepast voor onze bewoners: 'go slow' is de naam van het winkeltje. Go Slow staat voor: ga op uw gemak boodschappen uitzoeken, rust tussendoor even lekker uit op een gemakkelijke stoel, maak gebruik van uw eigen 'personal shopper': het kan allemaal. Op iedere werkdag is het tussen 09.30 en 11.00 uur mogelijk dat bewoners hier hun boodschappen halen. Buiten deze uren kunnen bewoners de receptie vragen het winkeltje voor een vergeten boodschap te openen.

 

Bewoners die nog mobiel zijn, halen hier de boodschappen voor het ontbijt of de avondboterham. Zij worden hierbij vakkundig ondersteund door onze geweldige vrijwilligers. Het assortiment varieert van koekjes, snoep en verzorgingsartikelen tot frisdrank, vers(e) brood(jes), beleg en gebakjes. Er liggen tijdschriften, een molen met kaarten en ook postzegels worden verkocht. Bovendien heeft de bewoner inspraak: mist iemand een bepaald artikel dan zorgen wij ervoor dat dit artikel in het assortiment wordt opgenomen. Te veel gekocht om mee te nemen? Wij hebben een gratis bezorgservice! Duur? Welnee, wij hanteren dezelfde prijzen en acties als in de 'grote' AH-winkel.

Een afspraak met een pedicure?
In Het Gasthuis komen pedicures. U kunt zelf afspraken met een pedicure maken om tegen betaling uw voeten te laten verzorgen.

Mol optiek
Regelmatig is opticien Mol uit Millingen aan de Rijn in de Gasterij te vinden waar bewoners met kleine reparaties aan bril of gehoorapparatuur terecht kunnen. Gratis! Voor grotere reparaties of een nieuwe bril zijn de bewoners welkom in de winkel van Mol optiek.

Bloedafname
Medewerkers van SHO/Prikpost komen diverse malen per week bloed afnemen bij bewoners. 

Print Friendly, PDF & Email