Speciale momenten


Geestelijke verzorging voor iedereen
Het Gasthuis heeft de Rooms-Katholieke grondslag maar staat open voor iedereen, ongeacht religie of overtuiging. 

Op de 2e en 4e zaterdag van de maand is er om 15.30 uur een Heilige Mis in de kleine Gasterij. Op de 1e en 3e zaterdag van de maand wordt de Heilige Mis op het Kastanjeplein gehouden om 11.00 uur.

Gasthuisbusje
Het Gasthuis heeft een eigen busje dat enkele malen per week wordt ingezet voor gezellige uitjes met bewoners in de regio zoals het bezoeken van een tuincentrum, een ritje over de dijk, bezoek aan een museum of een terrasje pakken.

Bewonersvakantie
Jaarlijks gaan we met een aantal bewoners en zorgmedewerkers een midweek op vakantie waarin een-op-een-aandacht voor de bewoners én het bezoeken van bijzondere attracties centraal staan. 

Een gezellig uitje? Dan is er de vervoersservice SWOM
De vervoersservice van de Stichting Welzijn ouderen Millingen (SWOM) stelt zich tot doel ouderen zolang mogelijk te laten deelnemen aan het maatschappelijk verkeer zoals het bezoeken van de soos, een bingo en familieleden. 

 

De vervoersservice is bedoeld voor ouderen die voor hun sociale contacten zijn aangewezen op het openbaar vervoer, maar hier geen gebruik meer van kunnen maken. Dit kan doordat de loopafstand naar de bushalte voor hen een probleem is, maar ook doordat de plaats van bestemming niet of moeilijk te bereiken is.

De vervoersservice vervoert u vanaf Millingen aan de Rijn tot aan een ruime omgeving, 7 dagen per week, vanaf 8.30 tot uiterlijk 22.30 uur. Het vervoer is in een speciaal daarvoor ingericht busje en wordt verzorgd door vrijwilligers. Een verzoek om vervoer kan worden ingediend bij de coördinator van de SWOM, telefoon 0481-431105.

Print Friendly, PDF & Email