Informatie verhuur Kleine Gasterij

Wij informeren u graag over de mogelijkheden van het huren van De Kleine Gasterij in ons prachtig verbouwde Gasthuis.

De ruimte is geschikt tot 30 personen en leent zich goed voor het houden van een (verjaardags)feestje of voor een samenzijn bij een afscheid.

Het Gasthuis biedt ook een assortiment aan eten en drinken. Van een zoete lekkernij bij de koffie tot een hartig hapje bij de borrel. Tevens is het mogelijk om samen met uw gasten een warme maaltijd te gebruiken. Wij verwijzen u voor de horecamogelijkheden naar het reserveringsformulier. Er is natuurlijk ook ruimte voor uw eigen wensen. Wij horen ze graag!

Voor de verhuur brengen wij een bedrag van €25,- in rekening.
Hierbij zit inbegrepen:
• 1 kan koffie en 1 kan thee (± 21personen)
• Roomstelletjes met melk en suiker
• Benodigde serviesgoed
• Eindschoonmaak

Wij willen graag het volgende onder uw aandacht brengen:
• Het vrijhouden van de branddeur
• Meubilair niet schuiven.
Bij verplaatsen terugzetten in de oorspronkelijke stand
• Extra stoelen zijn op aanvraag beschikbaar
• Het vuile serviesgoed op de serveerkar plaatsen
en graag in de gang bij de keuken zetten.

Geestelijke verzorging voor iedereen
Het Gasthuis heeft de Rooms-Katholieke grondslag maar staat open voor iedereen, ongeacht religie of overtuiging. Op de eerste verdieping is een stiltecentrum ingericht voor een moment van persoonlijke overweging. Twee keer per maand is een Heilige Mis op zondag.

Een gezellig uitje? Dan is er de vervoersservice SWOM
De vervoersservice van de Stichting Welzijn ouderen Millingen (SWOM) stelt zich tot doel ouderen zolang mogelijk te laten deelnemen aan het maatschappelijk verkeer zoals het bezoeken van de soos, een bingo en familieleden.

De vervoersservice is bedoeld voor ouderen die voor hun sociale contacten zijn aangewezen op het openbaar vervoer, maar hier geen gebruik meer van kunnen maken. Dit kan doordat de loopafstand naar de bushalte voor hen een probleem is, maar ook doordat de plaats van bestemming niet of moeilijk te bereiken is.

De vervoersservice vervoert u vanaf Millingen aan de Rijn tot aan een ruime omgeving, 7 dagen per week, vanaf 8.30 tot uiterlijk 22.30 uur. Het vervoer is in een speciaal daarvoor ingericht busje en wordt verzorgd door vrijwilligers. Een verzoek om vervoer kan worden ingediend bij de coördinator van de SWOM, telefoon 0481-431105.

Print Friendly, PDF & Email