Informatie verhuur Kleine Gasterij

Wij informeren u graag over de mogelijkheden van het huren van De Kleine Gasterij in ons prachtig verbouwde Gasthuis.

De ruimte is geschikt tot 30 personen en leent zich goed voor het houden van een (verjaardags)feestje of voor een samenzijn bij een afscheid.

Binnenkort treft u hier een reserveringsformulier aan, waarop u ook uw eigen wensen kenbaar kunt maken


Geestelijke verzorging voor iedereen
Het Gasthuis heeft de Rooms-Katholieke grondslag maar staat open voor iedereen, ongeacht religie of overtuiging. Op de eerste verdieping is een stiltecentrum ingericht voor een moment van persoonlijke overweging en waar iedere 3e maandag van de maand een Heilige Mis wordt gehouden om 16.00 uur. Iedere 2e en 4e zondag van de maand is een Heilige Mis op zondag op het Kastanjeplein om 10.15 uur.

Een gezellig uitje? Dan is er de vervoersservice SWOM
De vervoersservice van de Stichting Welzijn ouderen Millingen (SWOM) stelt zich tot doel ouderen zolang mogelijk te laten deelnemen aan het maatschappelijk verkeer zoals het bezoeken van de soos, een bingo en familieleden.

De vervoersservice is bedoeld voor ouderen die voor hun sociale contacten zijn aangewezen op het openbaar vervoer, maar hier geen gebruik meer van kunnen maken. Dit kan doordat de loopafstand naar de bushalte voor hen een probleem is, maar ook doordat de plaats van bestemming niet of moeilijk te bereiken is.

De vervoersservice vervoert u vanaf Millingen aan de Rijn tot aan een ruime omgeving, 7 dagen per week, vanaf 8.30 tot uiterlijk 22.30 uur. Het vervoer is in een speciaal daarvoor ingericht busje en wordt verzorgd door vrijwilligers. Een verzoek om vervoer kan worden ingediend bij de coördinator van de SWOM, telefoon 0481-431105.

Print Friendly, PDF & Email