Servicepunt & cliëntondersteuning

Voor zorg- en dienstverlening kunt u contact opnemen met het Servicepunt van Het Gasthuis voor informatie en advies. Iedereen kan contact opnemen met het Servicepunt voor vragen en informatie over zorg- en dienstverlening voor ouderen in Millingen en omgeving.

Medewerkers van het Servicepunt geven informatie en advies over mogelijkheden van zorg, huishoudelijke hulp, wijkverpleging/thuiszorg en welzijnsactiviteiten. Zodat u als cliënt de zorg en diensten krijgt die u wilt. Het Servicepunt is bereikbaar van maandag t/m donderdag tussen 09.00 en 16.00 uur via de receptie van het Gasthuis op  telefoonnummer 0481-43 16 44.

Aanmelden & Indicatie
Om in aanmerking te komen voor zorg- of dienstverlening van het Gasthuis, dient u in bezit te zijn van een indicatie van het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg). Deze kunt u via uw huisarts of rechtstreeks aanvragen bij het CIZ of bel naar 088-7891560. Er wordt een inkomensafhankelijke eigen bijdrage gevraagd door het Centraal Administratiekantoor (CAK). Zodra u een indicatie heeft en u heeft zich aangemeld voor Gasthuis Sint Jan de Deo, krijgt u bericht van het Gasthuis.

Print Friendly, PDF & Email