Wat onze bewoners écht nodig hebben, kun jij ze geven.

We hebben In Het Gasthuis ooit eens tegen elkaar gezegd: we zorgen dat elke dag weer een fijne dag wordt. Voor al onze bewoners. En daar staan we natuurlijk nog steeds helemaal achter. Maar we realiseren ons steeds meer dat we daar alleen toe in staat zijn, als jíj daartoe in staat bent.
Jij. Met je eigen unieke talenten en kwaliteiten. Met je eigen invoelende vermogen om datgene te doen waar elke situatie om vraagt. Om in het contact met de bewoner helemaal aanwezig te zijn als er verdriet is, bijvoorbeeld. Maar ook om ruimte te kunnen maken voor echt plezier, als het kan. Onze bewoners hebben wérkelijke aandacht nodig. Oprechte verbinding. En jij kunt ze die geven.
Het Gasthuis staat daarin helemaal achter je. Je krijgt van ons alle mogelijke ruimte en bewegingsvrijheid om zelf te bepalen hoe je daar vorm aan geeft. Hoe jij in je werk het best tot je recht komt. We willen je stimuleren om te groeien. Kansen bieden. Met zo weinig mogelijk regels. En zoveel mogelijk voldoening.

Ben je een verpleegkundige, een  verzorgende (algemeen), een verzorgende (kleinschalig wonen), een verzorgende (nachtdienst), een EVV-er of een helpende, dan ben je van harte welkom om te solliciteren. 

Momenteel hebben wij een vacature voor een huishoudelijk medewerker (voor 15 uur per week). 

 Vandaag, maar ook in de verdere toekomst.

Samen een fijne dag!

Print Friendly, PDF & Email