Een Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV-er) die vanaf nu ook eerstverantwoordelijk wil zijn.

(Dienstverbanden mogelijk tussen de 24 en 30 uur.)

Je bent verzorgende, op niveau 3. Maar je weet, diep in je hart, dat er voor jou veel meer is weggelegd. Sterker nog: je weet allang dat je het in je hebt om EVV-er te worden.
En dat is precies waarom we graag met jou in contact willen komen!

Wie zijn wij?
Jij kan bij ons, bij Het Gasthuis in Millingen aan de Rijn, een wereld van verschil maken. We zijn een kleinschalige, maar zeer vooruitstrevende zorgorganisatie. Bij ons bepaal jij de kleur van de dagen van onze bewoners. Je kunt jezelf maximaal ontwikkelen. En je krijgt álle ruimte voor vernieuwing of verbetering. Zodat wij onszelf misschien ook kunnen ontwikkelen door jóu. Ons motto is daarom: “Je denkt dat het niet kan. Maar het kan wel!”

Wat houdt je functie in?
Je wordt EVV-er van onze Thuiszorg. Wij leveren deze thuiszorg rondom ons Gasthuis, je hoeft dus niet te reizen en er is altijd een collega in de buurt. Als EVV-er stroomlijn je de taken en bevoegdheden rondom de cliënt en het zorgproces. Je verleent zorg en coördineert zorgverlening rondom circa zes tot acht toegewezen bewoners.

Daarbij geloven wij in wérkelijke aandacht.
Zorg bestaat volgens ons niet alleen uit de noodzakelijke verzorging en de juiste medische ondersteuning. Die moet natuurlijk van kwalitatief topniveau zijn en dat is waar Het Gasthuis absoluut voor staat. Maar wérkelijke aandacht maakt het leven van onze bewoners mooier. Het zorgt ervoor dat elke dag weer een fijne dag wordt. Niet alleen voor onze bewoners, maar ook voor jezelf. En: werkelijke aandacht leidt tot oprechte verbindingen. En dat zorgt voor een wereld van verschil.

Wat breng je mee?
Wij vragen een geldig diploma Verzorgende IG met aanvullende scholing of ervaring. Maar naast jouw diploma is jouw persoonlijkheid net zo belangrijk! Je bent pro actief, aardig en gaat altijd voor het allerbeste voor jouw cliënten. Je wilt je gedurende je loopbaan blijven ontwikkelen en je levert graag een bijdrage aan de ontwikkeling van kwalitatieve zorg en aan de ontwikkeling van het team.

Wat bieden wij jou?
Er ligt hier een prachtbaan op je te wachten, waarin je enorm veel kunt bereiken. En als je verder wilt komen, kun je al snel in een opleidingstraject stappen. Je functie is ingedeeld in FWG 40 van de CAO-VVT.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Sien Geurts, manager Zorg via 0481-431644. Of mail je sollicitatie meteen aan Ester Eldering: e.eldering@gasthuismillingen.nl.Je dénkt dat het niet kan. Maar het kan wél.

Print Friendly, PDF & Email