Een Verzorgende voor de thuiszorg om samen met ons van elke dag een fijne dag te maken!

Urenomvang bespreekbaar / maximaal 20 uur

Je bent verzorgende. Maar niet alleen, je hebt meer ballen in de lucht te houden en je wil graag werk en privé goed kunnen combineren. Want je doet beide graag goed.
En dat is precies waarom we graag met jou in contact willen komen!


Wie zijn wij?
Jij kan bij ons, bij Het Gasthuis in Millingen aan de Rijn, een wereld van verschil maken. We zijn een kleinschalige, maar zeer vooruitstrevende zorgorganisatie. Bij ons bepaal jij de kleur van de dagen van onze bewoners. Je kunt jezelf maximaal ontwikkelen. En je krijgt álle ruimte voor vernieuwing of verbetering. Zodat wij onszelf misschien ook kunnen ontwikkelen door jóu. Ons motto is daarom: “Je denkt dat het niet kan. Maar het kan wel!”

Wat ga je doen?
Je werkt in korte ochtenddiensten en soms in de avonden. Tijdens deze diensten kom je bij onze bewoners thuis en verleen je de benodigde zorg. Zorg bestaat volgens ons niet alleen uit de noodzakelijke verzorging en de juiste medische ondersteuning. Die moet natuurlijk van kwalitatief topniveau zijn en dat is waar Het Gasthuis absoluut voor staat. Maar wérkelijke aandacht maakt het leven van onze bewoners mooier. Het zorgt ervoor dat elke dag weer een fijne dag wordt. Niet alleen voor onze bewoners, maar ook voor jezelf. En: werkelijke aandacht leidt tot oprechte verbindingen. En dat zorgt voor een wereld van verschil.

Wanneer werk je?
Je werkt overdag, in wisselende diensten. Het gaat vooral om routes in de ochtenden van 7.00 tot ongeveer 11.00 uur en de avonden.

Wat breng je mee?
Een geldig diploma Verzorgende IG met aanvullende scholing of ervaring. Maar naast jouw diploma is jouw persoonlijkheid net zo belangrijk! Je bent pro actief, aardig en gaat altijd voor het allerbeste voor jouw cliënten. Je wilt je gedurende je loopbaan blijven ontwikkelen en je levert graag een bijdrage aan de ontwikkeling van kwalitatieve zorg en aan de ontwikkeling van het team.

Wat bieden wij jou?
Er ligt hier een prachtbaan op je te wachten, waarin je enorm veel kunt bereiken. En als je verder wilt komen, kun je al snel in een opleidingstraject stappen. Je functie is ingedeeld in FWG 35 van de CAO-VVT.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Sien Geurts, manager Zorg via 0481-431644. Je sollicitatie kun je sturen aan Ester Eldering: e.eldering@gasthuismillingen.nl.Je dénkt dat het niet kan. Maar het kan wél.

Print Friendly, PDF & Email