Een verpleegkundige die ziet dat
oprechte verbinding het verschil maakt.

(24 tot 28 uur per week, máár bespreekbaar.)

Wie zijn wij?:
Wij zijn een kleinere, zelfstandige, vrolijke en innovatieve VVT-instelling. Het Gasthuis heeft momenteel circa 100 mensen waar ouderenzorg voor geleverd wordt, vooral ZZP 5 en 6. We doen dat deels in kleinschalig wonen (met BOPZ-erkenning), deels in WLZ zorg met behandeling in een maatwerkoplossing met het zorgkantoor en steeds vaker in VPT en een klein deel via thuiszorg en WMO.

Wij doen er alles aan om onze bewoners iedere dag opnieuw een fijne dag te geven. Elke medewerker denkt na over de manier waarop we het verschil kunnen maken. Hoe we oprecht in verbinding met de ander kunnen zijn. Elke medewerker doet dat op zijn eigen, unieke manier. We stimuleren persoonlijke groei en bieden volop kansen. Binnen onze kleinschalige zorgorganisatie is heel veel mogelijk. Met zo weinig mogelijk regels, maar met zoveel mogelijk voldoening. En bovenal: met wérkelijke aandacht. In een oprechte verbinding tussen onze medewerkers en onze bewoners.

Wat bieden wij?:
Als verpleegkundige kan je bij ons een wereld van verschil maken! Jij wordt verantwoordelijk voor de aansturing en coördinatie van de zorg voor onze cliënten met een VPT en voor onze thuiszorg. Dit betekent dat je naast de dagelijkse zorg, medewerkers coacht en begeleidt en contacten onderhoudt met naasten en externen. Als lid van de PAR (professionele advies raad) overleg je maandelijks met de bestuurder over zorginhoudelijke zaken. We hechten grote waarde aan jouw inbreng en advies! Kortom bij ons kun je jezelf maximaal ontwikkelen met het leveren van de best mogelijke zorg en ideeën over verbeteringen of vernieuwingen.

Wat vragen wij?:
Een prettige collega, die kwalitatieve zorg en werkelijke aandacht hoog in het vaandel heeft staan. Voor deze functie heb je een diploma verpleegkundige niveau 4 en een BIG-registratie nodig. Voor ons zijn leeftijd en geslacht altijd ondergeschikt aan talenten en persoonlijkheid.

Arbeidsvoorwaarden:
Wij bieden een contract tussen de 24 en 28 uur. Daarnaast bieden wij een pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid tot het leasen van een (elektrische) fiets. De functie is ingedeeld in FWG 45 van de CAO VVT. Voor meer informatie over onze organisatie neem een kijkje op onze site. Natuurlijk kan je ook altijd contact opnemen met Ronald Gort, manager Zorg via 0481-431644. Je sollicitatie kun je sturen aan Angeline Kievits, a.kievits@gasthuismillingen.nl.

Je dénkt dat het niet kan. Maar het kan wél.

Print Friendly, PDF & Email