Kansen om het allemaal
heel anders te doen.

Het Gasthuis is een zorgorganisatie die zo op het eerste gezicht op veel andere zorgorganisaties lijkt. Maar het grote verschil is dat we op een compleet andere manier denken over zorg. Wat bij veel andere zorgorganisaties helemaal niet zo vanzelfsprekend is, is dat bij ons wel.

We hóuden van onze bewoners. En dus geven we ze meer aandacht dan gemiddeld. Maar we denken ook heel goed na over hoe we ze elke dag opnieuw weer zo’n fijn mogelijke dag kunnen bezorgen.

Als jij op dat gebied kwaliteiten in je hebt, krijg je bij ons fantastische kansen. Of je nu verpleegkundige of verzorgende bent, of een functie in onze huishoudelijke dienst zou willen. Jouw kwaliteiten kunnen het verschil maken in het leven van anderen. En we herkennen die kwaliteiten hier heel snel.

Dankzij onze kleinschaligheid kun je binnen je vakgebied veel meer kansen benutten en dagen we je graag uit om meer verantwoordelijkheden te nemen. Ook al dacht je zelf altijd dat je weg daarnaartoe veel langer zou duren.

We kijken hier naar wie jij wérkelijk bent. We kijken naar je mogelijkheden en je talenten. En natuurlijk ook naar je ambities. En dan ontdek je bij Het Gasthuis welke richting het best bij jou aansluit. Bekijk de films van Monica, Sien of Iris maar eens en zie wat een prachtige kansen er op hun pad kwamen.

Als jij bij Het Gasthuis komt werken, zijn die kansen natuurlijk nét zo goed voor jou weggelegd.

Print Friendly, PDF & Email