Je denkt dat het niet kan. Maar het kan wél.

We zorgen voor
werkelijke aandacht.

In Het Gasthuis doen we er alles aan om onze bewoners iedere dag opnieuw een fijne dag te geven. Elke medewerker denkt dan ook na over de manier waarop we het verschil kunnen maken. Dat maakt het mooie werk dat we doen, alleen maar mooier. Want ieder van ons heeft het in zich om wérkelijke aandacht te geven. Om oprecht in verbinding met de ander te kunnen zijn. Om helemaal aanwezig te zijn als er verdriet is, maar ook om ruimte te maken voor écht plezier.

Elke medewerker doet dat op zijn eigen, unieke manier. Want elke medewerker heeft zijn eigen, unieke kwaliteiten. En krijgt dan ook alle ruimte en bewegingsvrijheid om zelf te bepalen hoe zijn of haar talenten en kwaliteiten het best tot hun recht komen. Vandaag, maar ook in de verdere toekomst. Want we stimuleren persoonlijke groei. En bieden volop kansen.

Dat is waar we in Het Gasthuis voor staan en waar we voor zorgen. Daarom is er in onze kleinschalige zorgorganisatie heel veel mogelijk. Met zo weinig mogelijk regels, maar met zoveel mogelijk voldoening. En bovenal: met wérkelijke aandacht. In een oprechte verbinding tussen onze medewerkers en onze bewoners.